محمدحسین حسین زاده، به عنوان یکی از بانیان چهارمین دوره جایزه المصطفی(ص) در مراسم اختتامیه، گفت: خادمی در عرصه علم و فناوری جهان اسلام یک نعمت است که باید قدردان آن باشیم.
وی “هرمسلمان یک سهم در توسعه علم وفناوری” را پیام جایزه مصطفی(ص) خواند و افزود: اگرهمه مبلغ این پیام باشیم پیشرفت و توسعه علم وفناوری وسیع تر خواهد شد.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه رسالت با بیان اینکه خادمی در بنیاد علمی و فناوری مصطفی(ص) نعمتی است که باید قدردان آن باشیم، اظهارداشت: خادمان مصطفی از سه گرووه تشکیل شده اند؛ بانیان که خود را متعهد می دانند که این مسیر را مستمر ادامه داده و به نسل های بعد واگذار کنند، گروهی که عهد بسته اند تا خادمی در این عرصه را ادامه دهند و گروه سوم که بهره مندان از بنیاد علمی و فناوری مصطفی(ص) و جایزه مصطفی(ص) هستند.
جایزه مصطفی (ص) با هدف تجلیل از نوآوران در چهار زمینه فناوری نانو، زیست فناوری، فناوری اطلاعات وعلوم پایه، به صورت دوسالانه از سال 1394 برگزار میشود و این مراسم، اختتامیه چهارمین دوره آن بود.
این گردهمایی علی اکبر صالحی، معاون پیشین رئیسجمهور و رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ایران، شمسی نژاد مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران و جمعی از بانیان و حامیان بنیاد مصطفی(ص) در سالن اصلی باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.
سخنرانی صالحی، ارتباط زنده با دانشمند سنگاپوری منتخب دوره چهارم جایزه مصطفی(ص) و اجرای زنده چند ترانه از علیرضا افتخاری، از دیگر برنامههای این گردهمایی بود. این مراسم با تجلیل از 12 واقف و خیر بنیاد مصطفی(ص) و اعطای نشان خادم المصطفی(ص) به این افراد به پایان رسید.
انتهای پیام/ب