به گزارش «رساگفت»: در الگوی توسعه اجتماعی رسالت، همیاری اجتماعی در سه مفهوم و هدف اصلی «همدلی، همراهی و کار گروهی» تبیین شده است. بهعبارتی اعضای کانونهای همیاری اجتماعی در مورد اهداف و دغدغههای مشترکی، همدل و همسو میشوند و با همراهی یکدیگر و با تکیه بر توان جمع، همافزایی و کارگروهی، اتفاقات خوبی را در جامعه خود رقم میزنند.
همیاری اجتماعی، پایه و روح همه فعالیتها در الگوی توسعه اجتماعی رسالت است؛ زیرا همه فعالیتهایی که در قالب الگو انجام میشود، همه متأثر از همیاری اجتماعی است. بنابراین اگر همیاری اجتماعی در جامعه به خوبی اتفاق بیفتد، ناخودآگاه سایر مؤلفههای الگو در آن جامعه، نظیر قرضالحسنه، کارآفرینی اجتماعی، اعتماد اجتماعی و رسالت اجتماعی حاج قاسم شهید ارتقا مییابند و رونق میگیرند. البته این رابطه، دوطرفه و مکمل است و تقویت مؤلفههای فوق در جامعه، خود به خود موجب رشد و ارتقای فرهنگ همیاری اجتماعی در آن جامعه خواهد شد.
از طرفی، در الگوی توسعه اجتماعی رسالت، اگرچه هر یک از نقشآفرینان (اعم از اعضای کانونهای همیاری اجتماعی، راهبران اجتماعی، رهیاران، سازمانهای راهبری و حامیان) نقش خاص خود را ایفا میکنند، ولی هیچ یک بر دیگری تفوّق ندارند؛ زیرا همه این جمع، همچون ابر و باد و مه و خورشید و فلک، با همدیگر همیاری میکنند و هر کدام، گوشهای از کار را میگیرند تا بتوانند سبک بهتری از زندگی را برای خود و اطرافیانشان رقم بزنند.