در نهاد مردمی رسالت، اعضا شامل کلیه افرادی میشود که از طریق سوپر اپلیکیشن اِمرسالت عضو میشوند و میتوانند با توجه به علایق و نیازمندیهایشان در زمینههای مختلف الگوی تعالی اجتماعی رسالت نظیر قرضالحسنه، کاروکسبهای خرد و خانگی (در قالب هستههای کارآفرینی اجتماعی)، پویشهای نیکوکارانه رسالت اجتماعی (در قالب موکب رسالت آسمانی، هستههای جهادی و هستههای رسالت اجتماعی و… به فعالیت بپردازند.
از این بین، یک سری از اعضا که حس وابستگی و تعلق به جمعی از اعضا (که کانون همیاری اجتماعی گفته میشود) داشته باشند، میتوانند عضو آن کانون همیاری اجتماعی شوند یا به عنوان راهبر یا همیار، یک کانون همیاری اجتماعی جدید ثبت کنند و اعضای مورد نظرشان را به آن اضافه کنند. اعضا در قالب این کانون میتوانند فعالیتهای جمعی برای بهبود مسائل و امور خودشان تعریف کنند و از ظرفیت این جمع برای تحقق آنها بهره ببرند. در ادامه، تعمق بیشتری در کانون همیاری اجتماعی خواهیم داشت.
در نهاد مردمی رسالت، اعضایی که دغدغهها، ویژگیها و همِّمشترکی دارند (مثل همخانواده، هممحلی، همطایفه، همشهری، هممسجدی، همکار و…) در قالب تشکلی تحت عنوان «کانون همیاری اجتماعی» و با محوریت و جلوداری فردی دغدغهمند، تحت عنوان راهبر کانون، گردهم میآیند و سعی بر این دارند که حول موضوعات مختلف، فعالیتهای جمعی داشته باشند. در
رساگفت رسانه خبری تحلیلی دانشگاه توسعه اجتماعی رسالت است. مجموعه خبری تحلیلی رساگفت رسانه ای برای اندیشه ورزان حوزه پیشرفت و تعالی اجتماعی است که تلاش دارد با مطالعه،پژوهش ، مستند سازی، مدیریت دانش و برگزاری جلسات گفتمانی با حضور اندیشه ورزان ، اساتید دانشگاه و صاحبنظران حوزه های حکمرانی و توسعه مسیر پیشرفت را روشن تر از پیش ترسیم کرده و راهکارهایی سازنده و عملی پیش روی مسیر پیشرفت انقلاب قرار دهد.